Disclaimer

Het vestigingsadres is:

Prinsengracht 23 Zuid Scharwoude

Telefoonnummer: +31 (0)226-320072
Mobiel: +31 (0)6 13093566

P. van der Zel
IBAN/SEPA Nummer: NL02RABO0384408788
BIC Nummer:
Banknaam: Rabobank
 
Zand en Strand handelt volgens de volgende voorwaarden:


1. Zand en Strand is een internetintermediair en is niet betrokken bij de daadwerkelijke totstandkoming van de boeking of reservering van uw vakantiehuis. De dienstverlening bestaat uit het vormen van een plaats waar vraag en aanbod van vakantiehuizen samen komen. Daarnaast wil Strand en Zand.com ook informatie verschaffen voor mogelijke bezoekers van de regio.

2. Zand en Strand biedt ook de mogelijkheid aan andere soorten adverteerders om hun vakantiehuis te presenteren aan hun (potentiële) klanten.

3. Om de doelstelling van Zand en Strand te waarborgen, behoudt Zand en Strand met betrekking tot punt 1 en 2, altijd het recht om bepaalde adverteerders hun vakantiehuis te weigeren dan wel van de website te verwijderen.

4. Zand en Strand probeert een zo hoog mogelijke kwaliteit en accuratesse te betrachten met betrekking tot de gepubliceerde informatie van de aangeboden vakantiehuizen. Met betrekking tot de accuraatheid van informatie over het vakantiehuis en informatie van de overige adverteerders, is het van belang te weten dat dit in beheer is bij de verhuurder/adverteerder zelf. Zand en Strand kan dus geen directe invloed uitoefenen op wat door accommodatieverschaffer en/of adverteerder op de website wordt vermeld.

5. Het is geheel in belang van de verhuurder/adverteerder om de verstrekte informatie over het vakantiehuis aan zee, dienst of product naar waarheid en zo accuraat mogelijk weer te geven.

6. Zand en Strand is op geen enkele wijze verantwoordelijk als de door de verhuurder/adverteerder verstrekte informatie niet juist of accuraat is omtrent het vakantiehuis aan zee. Ook niet als huurders hierdoor benadeeld worden, zowel voor, tijdens of na een reservering van het vakantiehuis aan zee. Dit geldt ook voor iedere andere overeenkomst tussen adverteerders en bezoekers van de website, als gevolg van een bezoek aan de website www.vakantiehuisdekust.com .
Strand en Zand is gespecialiseerd in de reclame van een breed scala: vakantiehuis huren, vakantiehuis noord holland en vakantiehuis aan zee.

7. Door ons beschikbaar gestelde huurovereenkomst dient als voorbeeld, indien uw deze gebruikt voor uw eigen vakantiewoning, kan Strand en Zand niet aansprakelijk gesteld   worden door het gebruik van dit voorbeeld document.

Nieuw Standhuisjes direct op het strand

 

Welkom

Zand en Strand gaat voor u op zoek.

Wij bieden betaalbare vakantiehuizen in Noord Holland dicht bij zee en zelfs op het strand!

Read more