Boekings voorwaarden

Boekings voorwaarden
Het handhaven van huurvoorwaarden en huisregels ligt eigenlijk niet in onze aard. Na enkele jaren verhuurervaring hebben we echter geleerd dat het in twijfel gevallen toch beter is duidelijkheid te scheppen voor die bepaalde situaties die mogelijk een probleem of een onveilige situatie kunnen veroorzaken en op deze manier een ergernis, probleem of een ongeval te vermijden. Help ons uw vakantiehuis tot een succes te maken!

Vrijblijvend aanbod
Voor alle vakantiehuizen op deze website geldt,

dat er sprake is van een vrijblijvend aanbod dat door ons kan worden herroepen, bijvoorbeeld als de reis en/of het vakantiehuis aan zee is volgeboekt.

Wijzigingen aanpassingen beschrijvingen / Disclaimer
Eventuele wijzigingen, in tot dan toe bij ons bekende informatie, worden zodra ze ons bekend zijn gepubliceerd op deze website. Met het verschijnen van zo'n wijziging zijn de gegevens uit eerdere publicaties vervallen:

Disclaimer
We hebben de gegevens op deze website Strand en Zand zo zorgvuldig mogelijk samengesteld en doen ons uiterste best om deze aan de actualiteit aan te passen. Eventuele fouten in gegevens of door derden opgegeven onjuiste informatie, veranderingen waarvan wij niet op de hoogte zijn gebracht, dan wel typefouten in prijs tabellen, binden ons echter niet.

Faciliteiten
Bij de vakantiehuis beschrijvingen is vermeld welke voorzieningen aanwezig zijn. Voor sommige voorzieningen dient er betaald te worden. Soms staat in de beschrijving vermeldt of iets "gratis" of "in de prijs inbegrepen" is. In deze gegevens verandert echter wel eens wat.

Foto's / beschrijvingen vakantiehuizen
De afgebeelde foto's van vakantiehuizen zijn voorbeelden. Het betreffen allemaal vakantiewoningen van particulieren het kan voorkomen dat de kamers (allemaal) verschillend zijn ingericht, b.v. deels met wat ouder of juist wat nieuwer meubilair.
2- en 3-persoonskamers met extra bed(den)
Het komt voor dat de 3e en/of 4e persoon slaapt op b.v. een slaapbank, een uitklapbaar zitelement of een kleiner dan normaal bed. Voor zover wij hierover informatie hebben, staat dit in de beschrijving van de kamers vermeld. Het kan echter voorkomen dat er iets
veranderd is zonder dat men ons hierover geïnformeerd heeft.

Afstanden
Voor zover wij afstanden vermelden, zijn deze slechts een indicatie; de door u gereden afstand c.q. route kan afwijken van onze opgave.
Voor al het hierboven genoemde geldt: u kunt ons kort voor vertrek om actuele informatie vragen. We zullen dan zo nodig voor u nagaan hoe de situatie is. Gezien de kosten en de tijd die hiermee gemoeid zijn, zult u begrijpen dat dit voor ons alleen doenlijk is als we dit beperken tot die gevallen waarbij het van groot belang is om over deze informatie te beschikken.

Strand en Zand is gespecialiseerd in de reclame van een breed scala: vakantiehuis Noord Holland, vakantiehuis aan zee, vakantiehuis Nederland en vakantiehuis huren Vakantiewoning Castricum Bergen Schoorl Bakkum Limmen Uitgeest Akersloot Egmond Sint Maartenszee Groet

 

 


Nieuw Standhuisjes direct op het strand

 

Welkom

Zand en Strand gaat voor u op zoek.

Wij bieden betaalbare vakantiehuizen in Noord Holland dicht bij zee en zelfs op het strand!

Read more