Vakantiehuis adverteren

zandkasteel

Heeft u een vakantiewoning aan zee en zoekt u een verhuur website om uw vakantiehuis te laten renderen tijdens uw vakantie? Zand en Strand is de plaats om met uw vakantiehuis aan zee te adverteren. Op onze website kunt u  eenvoudig en kosteloos uw vakantiehuis te huur aanbieden en dit zonder verplichtingen. U kunt zo veel informatie mbt u vakantiewoning kwijt, zoals omgeving, locatie, beschikbaarheid, toegankelijkheid.

 

 

Vakantiewoning Reserverings service

Het Zand en Strand reserveringssysteem is makkelijk en betrouwbaar.
Potentiële huurders kunnen een vakantiehuis aan zee op elk moment van de dag reserveren. Ook zij kunnen u beschikbaarheid controleren zonder dat zij direct contact opnemen en zo direct hun vakantiehuis aan zee reserveren. Hierna ontvangt u van ons een email met de gegevens van de huurder en probeert een huurovereenkomst te sluiten volgens u eigen werkwijze met bv aanbetaling, huurcontract, sleuteloverdracht, etc. Zoals vermeld in de disclaimer, behoudt u het recht om boeking- of informatieverzoek te negeren of af te wijzen.

De eerste keer

Heeft u nooit eerder uw huis als vakantiewoning beschikbaar gesteld ?
Dan kunnen wij het ons voorstellen dat u wat vragen heeft. Stel deze gerust per email of per telefoon, wij hebben zelf een aantal jaren ervaring en willen deze graag met u delen. Contact ons. of lees ons het artikel voor de verhuurder.

Hoe plaats ik mijn vakantiehuis kosteloos bij Zand en Strand .

Het werkt als volgt , als u belangstelling heeft om uw vakantiewoning aan te bieden op Zand en strand , dan kost u dat helemaal niets en zonder enige verplichtingen.
Als u belangstellend bent, kan er op 3 manieren informatie aangeleverd worden over uw vakantiehuis aan zee.
1. Van een bestaande website kunnen wij de foto's en of benodigde informatie over uw vakantiehuis verzamelen.
2. U krijgt van ons een formulier die u mag invullen en stuurt deze terug inclusief foto's van het vakantiewoning (formulier).
3. Wij komen bij uw langs om de foto's te maken en en een indruk te krijgen van uw vakantiewoning. en verzamelen samen de benodigde informatie.

Wij vragen maar 10 % Commissie

Na ongeveer 10 dagen, nadat de reservering is bevestigd, van uw vakantiehuis aan zee , sturen wij u een factuur. Deze factuur bedraagt 10 % per boeking.

 

Accommodatie die het hele jaar beschikbaar zijn €29,-

Groepsaccomodatie's  en accommodatie die het gehele jaar verhuurd kunnen worden vragen wij € 29,- euro per gemaakte boeking.

Waarom commisie?

Voor het gebruik maken van het boekingssysteem, uploaden van data en beschikbaar gestelde ruimte op onze website, Google ranking, Reclame en geleverde service met veel informatie om uw vakantiehuis aan zee te projecteren. Deze kosten kunt u aan uw vehuurder door berekenen, in de prijs van het vakantiehuis.
Voor meer informatie, neem dan contact met ons opnemen via e-mail of per telefoon

Zand en Strand is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar.
Het vestigingsadres is:
Prinsengracht 23, 1722 GL, Zuid Scharwoude.

+31 (0)6-13093566. Contact ons

 


Nieuw Standhuisjes direct op het strand

 

Welkom

Zand en Strand gaat voor u op zoek.

Wij bieden betaalbare vakantiehuizen in Noord Holland dicht bij zee en zelfs op het strand!

Read more