Strandpaviljoen Club Zand


Club Zand is een trendy strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de "wereldse menukaart" zorgen voor een optimaal dagje ontspannen. Het hele jaar door, 12 maanden genieten aan het strand van Castricum aan Zee.

Naast heerlijk dineren is er op het terras of in de serre altijd ruimte voor de kleine hapjes of  een drankje. Verder beschikt het strandpaviljoen over meerdere loungemogelijkheden.

Club Zand staat voor chillen, onthaasten en relaxen op het strand van Castricum aan Zee!

Gasterij Het Ruiterhuys en B&B in Bakkum

hetruiterhuys-logoHet Ruiterhuys dicht bij het strand van Bakkum

Aan de rand van het Noord Hollandse Duinreservaat ligt deze prachtige Gasterij Het Ruiterhuys. Deze Gasterij is 7 dagen per week geopend vanaf 09.00 en is ideaal gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid, waardoor u eerst kunt genieten van een uitgebreide wandel- of fietstocht of zelfs van een heerlijk duinrit te paard, daarna kunt bij Het Ruiterhuys gebruik maken van een heerlijke kop koffie, gebakje, lunch of diner, van puur natuurlijke en eerlijke producten. Deze landelijk gelegen Gasterij kenmerkt zich door de warme sfeer die zich in Het Ruiterhuys en daarbuiten bevindt, heerlijk met een kop koffie voor de openhaard die zowel winterdag binnen als buiten brand.
Lees meer: Gasterij Het Ruiterhuys en B&B in Bakkum

Meer artikelen...

Nieuw Standhuisjes direct op het strand

 

Welkom

Zand en Strand gaat voor u op zoek.

Wij bieden betaalbare vakantiehuizen in Noord Holland dicht bij zee en zelfs op het strand!

Read more